Ville-Veikko Rantamaula

Keskuspuiston nakerrus seis!

Helsingin Keskuspuisto on stadilaisten henkireikä, hengähdyspaikka ja vihreä keidas keskellä kasvavaa pääkaupunkia. Keskuspuisto tarjoaa kiireisellekin kaupunkilaiselle mahdollisuuden vahvistaa omaa luontosuhdettaan. Keskuspuisto on korvaamaton.  

Helsinki kasvaa ja se on hyvä asia. Samalla kasvaa myös Keskuspuiston merkitys. Siksi on nurinkurista, että jotkut ovat halukkaita uhraamaan Keskuspuistomme pala palalta. Tarvitsemme lisää asuntoja ja parempia liikenneväyliä, mutta niihin meillä on mahdollisuus myös keskuspuistoa vahingoittamatta. Helsinkiä pitää rakentaa tasapainoisesti, ylöspäin ja myös järkevästi sivuille.

Viestini ensi maanantaina kokoontuvalle Helsingin kaupunginhallitukselle ja 26.10. kokoontuvalle kaupunginvaltuustolle: Älkäämme nakertako Keskuspuistoa puu puulta ja pala palalta. Keskuspuisto on pelastettavissa, jos on tahtoa. Tehkäämme kestävä arvovalinta, säilyttäkäämme korvaamaton Keskuspuistomme myös tuleville sukupolville!

Hyvät Helsingin johtavat puolueet, Kokoomus, Demarit ja Vihreät: on syytä miettiä vielä linja Keskuspuiston rakentamisen suhteen. Vielä on viikko aikaa muuttaa mieltä.

Ville-Veikko Rantamaula, Helsingin Keskusta, puheenjohtaja

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Jos "nakertaisivat" vaikkapa Ilmalan ratapiha-aluetta kahteen kerrokseen sekä rata-aluetta välillä Käpylä - Helsinki, Keskuspuisto säästyisi, saisi lisää kävijöitä, kaupunkikin saisi kaipaamaansa urbaania Helsinkiä ja Malmin lentoasemakin säästyisi tuholta.
http://kalevikamarainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2...
http://kalevikamarainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2...

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Keskuspuisto olisi muutettava tuulivoimapuistoksi, vihreän linjan mukaisesti!
Helsinkiin on saatava oma tuulivoimapuisto Perussuomalaisten nostaman tuulivoimakohun takia, jotta turhilta valituksilta ym. huhuilta katkeaisi siivet, eihän niistä tuulimyllyistä siellä mitään haittaa olisi.

Ne myllyt sopisivat kauniisti pääkaupungin maisemaan.

Toimituksen poiminnat